Beluister mijn voice over demo's

Je kunt mij elke dag achter de microfoon vinden, of het nu voor het inspreken van een radiocommercial is, een webvideo, animatie of bedrijfsfilm. Er is zelfs een bedrijf die mijn stem als voice over van hun deurbel heeft.

Demo Corporate

Michael Blijleven

Download

Voice over demo's met beeld

De combinatie van beeld, achtergrondmuziek en de voice over is een belangrijke mix die een productie tot een succes kunnen maken.

Rustig, vertellend, persoonlijk

Reuma Nederland

Dit is een goed voorbeeld van hoe mijn stem zou kunnen klinken als je op zoek bent naar een rustige stem voor een medische video.

Voice over Michael - Reuma Nederland

Opgewekt, vriendelijk

PostNL

Voor PostNL ben ik de stem Daan zijn, de digitale service assistent. Daan klinkt vriendelijk, toegankelijk en helpt je graag verder.

Voice over Michael - PostNL

Vriendelijk, duidelijk

Snelfietsroutes Noord-Brabant

In opracht van Creative Beards mocht ik deze duidelijke uitleganimatie / explanimation met een vriendelijke tone of voice inspreken.

Voice over Michael - Snelfietsroutes Noord-Brabant

Rustig, vertellend, meelevend

Utrecht Wereldberoemd

Wanneer de tekst begaand en meelevend moet worden ingesproken, zou het bijvoorbeeld op de manier kunnen zoals ik dat gedaan heb voor de video van Utrecht Wereldberoemd.

Voice over Michael - Utrecht Wereldberoemd

Stoer, spanning

Supporter van het Jaar

Als er sprake is van spanning of er een stoere tone-of-voice nodig is, kan ik je helpen door bijvoorbeeld het script in te spreken zoals ik gedaan heb voor Supporter van Sport.

Voice over Michael - Supporter van het Jaar

Commercieel, uptempo, energiek

Easy in Shape

Heb je een commerciele of energieke stem nodig? Dit onderstaande voorbeeld is wat ik bijvoorbeeld voor je kan inspreken.

Voice over Michael - Easy in Shape

Animatie: Cooler Media

Heb je nog een vraag?

Neem contact op

Mocht je aan de hand van de demo’s er nog niet helemaal uit zijn, kun je me altijd vragen om een aantal zinnen van je script in te spreken als voice-sample.

Aangezien ik het bezit ben van een eigen studio, heb je vaak binnen een aantal uren al een demo in je mailbox.