Demo's

Een paar voorbeelden.

Je kunt mij elke dag achter de microfoon vinden, of het nu voor het inspreken van een radiocommercial is, een webvideo, animatie of bedrijfsfilm. Er is zelfs een bedrijf die mijn stem als voice-over van hun deurbel heeft.

Voice-overs met beeld.

De combinatie van beeld, achtergrondmuziek en de voice-over is een belangrijke mix die een productie tot een succes kunnen maken.

Rustig, vertellend, persoonlijk

Reuma Nederland.

Dit is een goed voorbeeld van hoe mijn stem zou kunnen klinken als je op zoek bent naar een rustige stem voor een medische voice-over of uitleganimatie.

Opgewekt, vriendelijk

PostNL.

Voor PostNL ben ik de stem Daan zijn, de digitale service assistent. Daan klinkt vriendelijk, toegankelijk en helpt je graag verder.

Vriendelijk, duidelijk

Snelfietsroutes Noord-Brabant.

Ben je op zoek naar een vriendelijke, duidelijke tone-of-voice voor jouw productie. Bekijk dan zeker deze animatie over snelfietsroutes in Noord-Brabant.

Animatie: Creative Beards

Begaand

Utrecht Wereldberoemd.

Wanneer de tekst begaand en meelevend moet worden ingesproken, zou het bijvoorbeeld op de manier kunnen zoals ik dat gedaan heb voor de video van Utrecht Wereldberoemd.

Stoer, spanning

Supporter van het Jaar.

Wanneer er sprake is van spanning of er een stoere tone-of-voice nodig is, kan ik je helpen door bijvoorbeeld het script in te spreken zoals ik gedaan heb voor Supporter van Sport.

Commercieel, uptempo, energiek

Easy in Shape.

Wanneer je graag een commerciele of energieke stem nodig hebt, is dit onderstaande voorbeeld wat ik bijvoorbeeld voor je kan inspreken.

Animatie: Cooler Media

Heb je nog een vraag?

Neem contact op.

Mocht je aan de hand van de demo’s er nog niet helemaal uit zijn, kun je me altijd vragen om een aantal zinnen van je script in te spreken als voice-sample.

Aangezien ik het bezit ben van een eigen studio, heb je vaak binnen een aantal uren al een demo in je mailbox.