Op lokatie of
in eigen voice over studio.

Natuurlijk is het mogelijk om naar een studio op een andere lokatie te komen. Een aantal van mijn klanten vinden het fijn om zelf bij de opnames te zijn of werken het liefst met een studio waar zij al jaren mee werken.

Wanneer het niet nodig is om naar een externe studio te gaan, heb ik altijd mijn eigen studio beschikbaar. Deze studio bevat professionele apparatuur en software om audio snel en in een hoge kwaliteit aan te kunnen leveren.

Ik ben elke dag in de studio te vinden, waardoor ik audio snel kan leveren. Wil je toch even meeluisteren? Geen probleem, je kunt direct meeluisteren via Skype of Whereby.

Voicebooth huren.

Het is mogelijk om tegen een kleine vergoeding mijn voicebooth te huren. Je bent van harte welkom om jouw opdracht bij mij op lokatie in te komen spreken.

Ideaal voor als je net onderweg bent en je net die ene opdracht binnenkrijgt, je zelf niet in het bezit bent van een voicebooth of gewoon voor de gezelligheid, want een kop koffie staat natuurlijk altijd klaar.

Je kunt jouw opdracht inspreken in een Studiobricks OnePlus voicebooth, opnemen in Pro Tools of Ableton (macOS) met een Neumann TLM 103 microfoon en eventueel afmixen met Waves en iZotope plug-ins.

De kosten? Dat hangt af van hoe lang je de voicebooth nodig denkt te hebben. Stuur gerust even een bericht.

Heb je nog een vraag?

Neem contact op.

Mocht je aan de hand van de demo’s er nog niet helemaal uit zijn, kun je me altijd vragen om een aantal zinnen van je script in te spreken als voice-sample.

Aangezien ik het bezit ben van een eigen studio, heb je vaak binnen een aantal uren al een demo in je mailbox.